Tip za utakmicu Rumunija vs. Turska

 SP 2014 Kvalifikacije : Rumunija vs Turska
 Datum: 2013-09-10 /// Pocetak: 20:00

Euforija

Pred 40.000 svojih navijaca koji su svih 90 minuta pruzati bezrezervnu podrsku svojoj ekipi Rumunija je odigrala jedan od najboljih meceva poslednjih nekoliko meseci, oni su pobedili MAdjarsku rezultatom 3:0. Marica je postigao prvi gol nakon samo 2 minuta, Pintili je odlicnim golom povecao prednost a Tanse je prekinuo mizeriju Madjara. Igrac sredine terena Bourceanu je suspendovan za ovaj mec.


Sve ili nista

Fatih Terim je preuzeo nacionalni tim po treci put nakon sto je Abdullah Avci ocajno poceo kampanju. Umut Bulut je postigao 3 gola na prvmo mecu Terima protiv Andorre, rezultat koji je odrzao nade Turske da moze do play off mesta. Da bi dosli do toga oni moraju da dodju do pobede protiv Tumunije u Bukurestu.


Turska mora da reskira

Rumuniji cak i neresen rezultat sa ovog meca odgovara, obzirom da do kraja kvalifikacija igraju protiv Estonije i Andore. Takodje, plan koji ima Pitruca, precizna odbrana i opasni kontra napadi, ce moci da se primeni na ovom mecu. Turska imaju igrace koji znaju da naprave oopasnost pred golom protivnika kao sto su Arda Turan, Nuri Sahin, Umut Bulut ili Burak. Sa druge strane, Rumunija moze iti veoma opasna nakon kontra napada, posebno ako im Turska ostavi nesto vise prostora. Ocekujem efiasnan mec posto su obe ekipe pokazale da su ranjive u odbrani.

Opklada: 3+    /// Kvota: 2.06    /// By: Hasko3
Kladionica: BaltBet    /// Ulog: 5 / 10

Tipovi.rs is for sale, click here for more info. Tipovi.rs se prodaje, klikni ovde za više info.

PRO Tipovi:
SMS poslat
Uplate: din 70000 / Isplata: din 89180 / Profit: 19180 din

Arhiva PRO Tip dana