Tip za utakmicu Real Madrid vs. Man. Utd.

 Liga Sampiona : Real Madrid vs Man. Utd.
 Datum: 2013-02-13 /// Pocetak: 20:45

Odlicni na svom terenu

Real je sezonu poceo veoma lose, oni nakon 7-8 meceva imali veliki zaostatak za Barcelonom i borba za titulu je manje vise vec resena. To je jedan od glavnih razloga zasto se sve cesce vidjaju iznenadjujuci rezultati na njihovim gostovanjima. Ekipa nije dovoljno motivisana na tim mecevima, ali kada igraju na svom Bernabeu sve je prilicno drugacije. Motivacioni faktor je prisutan bez obzira na takmicenje u kojem igraju. Sada se vracaju Ligi Sampiona, jedinom takmicenju u kojem mogu da osvoje treofej i mislim da nece napraviti gresku. Poslednjih poraz na svom terenu oni su doziveli u februaru 2012. kada su od Barce porazeni u kupu. Od tada su igrali 36 meceva i zabelezili su 30 pobeda i samo 6 neresenih rezultata. Poslednji mec koji su izgubili u Ligi Sampiona, a da protivnik nije bila Barca, je 2009. godine kada su od Milana izgubili 3:2, nakon toga su pobedili na 13 od 16 meceva.


Engleski fudbal mozda nije toliko kvalitetan

Mislim da je ove sezone fudbal u Engleskoj za jedan nivo slabiji u odnosu na proslu sezonu. Vrhunski timovi definitivno nemaju kvalitet koji su imali prosle godine i to se jasno vidi u Premier Ligi. Sa samo jednim pojacanjem u odnosu na proslu sezonu, istina doveli su van PErsia, Man. United je uspeo da vec sada prakticno obezbedi titulu posto imaju 12 bodova vise od gradskog rivala. Man. City igra ocajno ove sezone, kao i Chelsea, oba tima su vec eliminisana iz Lige Sampiona dok je Arsenal iako ima problema u prevnstvu, uspeo da dodje do eliminacione runde, ali verujem da ce se i za njih turneja zavrsiti u ovoj rundi.


Pobeda domacina

Mislim da snaga Premier Lige nije velika kao prethodnih sezona i da ce na Bernabeu Real u potpunosti nadigrati svoje rivale i da ce steci lepu prednost pred revans.

Opklada: 1AH (-1)    /// Kvota: 1.98    /// By: Slo
Kladionica: bet365    /// Ulog: 8 / 10

Tipovi.rs is for sale, click here for more info. Tipovi.rs se prodaje, klikni ovde za više info.

PRO Tipovi:
SMS poslat
Uplate: din 73000 / Isplata: din 92435 / Profit: 19435 din

Arhiva PRO Tip dana