Tip za utakmicu Everton vs. Chelsea

 Engleska 1 : Everton vs Chelsea
 Datum: 2012-12-30 /// Pocetak: 14:30

Tesko ih je pobediti

Eevrton igra odlicno ove sezone, oni su trenutno na 5. mestu sa samo dva boda manje od Chelsea koji zauzima trecu poziciju. Osim toga oni su Man. City ekipa koja je dozivela najmanje praoza u dosadasnjem delu sezone, samo 2 na 19 meceva. Oni nisu porazeni jos od polovine novembra kad asu na veliko iznenadjenje porazeni 2:1 od Readinga, nakon toga su pobedili 3 puta i 4 puta su igrali nereseno sto ekipu Davida Moyesa cini jednom od najcvrscih ekipa u ligi.


Rafina revolucija

Chelsea deluje preporodjeno pod vodjstvom Rafaela Beniteza, oni su pobedili na 6 od poslednjih 7 neceva kao i poslednja 3 u Premier Ligi. Nakon pobede od 8:0 protiv Aston Ville na stamford Brudgu oni su iskoristili kiks Manchester Citya i sada je zaostatak u odnosu na drugoplasiranu ekip usamo 4 boda, sto je dostizno.


Uvek igraju neizvesne meceve

Chelsea ima bolji skor u medjusobnim duelima protiv Evertona, ali u poslednjih nekoliko sezone Everton se pokazao kao veoma nezgodna ekipa za Chelsea. Everton je praozen samo 2 puta na poslednjih 12 medjusobnih duela u svim takmicenjima dok su na Goodisonu bez poraza na poslednjih 6. Samo 2 boda dele ove timove, ali oba u ovaj mec ulaze nakon odlicne serjie rezultata pa se moze ocekivati balansiran mec. Domaci jos od marta nisu porazeni na svom terenu dok se Chelsea uglavnom uzda u indivualne sposobnosti Mate, HAzarda i Toresa. Mislim da ce obe ekipe biti zadovoljne neresenim ishodom.

Opklada: X    /// Kvota: 3.25    /// By: Cernobil
Kladionica: Balkan Bet    /// Ulog: 4 / 10

Tipovi.rs is for sale, click here for more info. Tipovi.rs se prodaje, klikni ovde za više info.

PRO Tipovi:
SMS poslat
Uplate: din 81500 / Isplata: din 102310 / Profit: 20810 din

Arhiva PRO Tip dana