Tip za utakmicu Arsenal vs. Dortmund

 Liga Sampiona : Arsenal vs Dortmund
 Datum: 2013-10-22 /// Pocetak: 20:45

Arsenal vodi u grupi F

Nakon dva kola u grupi F Arsenal se nalazi na vodecoj poziciji ispred ekipa Dortmund,Napoli I Marseille. U ovom kolu na svom stadionu docekiju Dortmund, i u slucaju poraza imace isti broj bodova. U ovom momentu sve ukazuje da bi ovo mogla biti godina Arsenala. Takodje se nalaze i na vodecoj poziciji u Premier League.Wenger je napravio odlican potez kada je doveo Mesut Ozila u Arsenal, prvo kao odlicnog igraca a zatim i dobrog strelca, a drugo i da pokaze svim igracim da mogu ozbiljno da razmisljaju o najvecim dometima ove godine.


Dortmund jos uvek trazi formu od prosle sezone

Posle skoro perfektne proslogodisnje sezone,vrlo je tesko ponovo igrati na takvom nivou. Dortmund jos nije na tom nivou igara,ali nije ni daleko da to ponovi,i mislim da mozemo racunati na njih i ove sezone. Jurgen Klopp je igubio Mario Gotze nakon prosle sezone, ali su Aubameyang i Mkhitaryan zajedno postigli vec 8 golova u Bundesligi i tesko je reci da su izubili na kvalitetu igraca u odnosu na proslu sezonu.


Moguc vatromet golova

Kada neko pomene Arsenal ili Dortmund moja prva asocijacija su golovi, a druga izuzetno atraktivan fudbal. Ovo je Champions League i u njoj je potrebno da imate izuzetnu odbranu da bi nesto postigli,ali kada se sretnu dve atraktivne ekipe i to bez velikog pritiska ocekujem da vidim susret sa nekoliko golova.

Opklada: 3+    /// Kvota: 1,60    /// By: NoviB
Kladionica: Euro Sansa    /// Ulog: 8 / 10

Tipovi.rs is for sale, click here for more info. Tipovi.rs se prodaje, klikni ovde za više info.

PRO Tipovi:
SMS poslat
Uplate: din 73000 / Isplata: din 92435 / Profit: 19435 din

Arhiva PRO Tip dana